Utvecklingsinriktat uppdrag i världsledande koncern

BillerudKorsnäs är en världsledande leverantör av starkt, nyfiberbaserat förpackningsmaterial. Vi utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid och erbjuder förpackningsmarknaden hållbara material och lösningar som ökar kundens lönsamhet samtidigt som miljöpåverkan minskar. I Gruvön tillverkas kartong, som till största delen används till förpackningar.

Om rollen

Som junior projektledare kommer du att arbeta nära projektledarna i satsningen "NEXT Generation PMO" och stötta dem i deras uppdrag. Du kommer att driva/möjliggöra workshops kring bl a risk management, stakeholder management, viktiga lärdomar etc. Ditt uppdrag blir även att initiera och underhålla viktig dokumentation för programmet och projekten (register över stakeholders, arbetssätt, processer mm). Tillsammans med specialister kommer du också att utveckla verktyg och processer för programmet och projekten. Du kommer inte att driva projektet på egen hand utan stödja projektet under ledning av PMO Manager.

Uppdraget pågår till juni 2019 med goda möjligheter till förlängning. Placering är vid BillerudKorsnäs anläggning i Gruvön/Grums.

Vår kandidat

Den vi söker bör ha:

  • Högskoleutbildning eller motsvarande
  • 1-2 års erfarenhet av projektledning och kunskaper om processer, dokumentation, verktyg etc
  • Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.
  • PMP eller liknande certifiering är meriterande
  • Goda kunskaper i MS Excel
  • Kunskaper i MS Project, MS Word och MS PowerPoint

Du har ett proaktivt förhållningssätt, är serviceinriktad och villig att lära. Du har ett stort driv och motiveras av att skapa framdrift, tar vara på nya möjligheter och är duktig på att omvandla idéer till verklighet. Dessutom är du förändringsbenägen och anpassar dig snabbt efter nya förutsättningar. Din samarbetsförmåga är god och du har lätt för att skapa långsiktiga relationer.

Om Consensus

Consensus utvecklar sina kunders konkurrenskraft genom affärsdriven kompetensrådgivning, rekrytering, utbildning och konsulttjänster. Vi är en erkänt kompetent aktör på marknaden som befinner sig i kraftig expansion och som även framledes kommer ha fortsatt höga tillväxtambitioner. Alla företag måste utvecklas för att vara konkurrenskraftiga på marknaden över tid. Vi har en välfylld verktygslåda som hjälper våra kunder att få rätt kompetens på rätt plats och vid rätt tillfälle. Vi har ”Kompetensen du behöver”. www.consensus.nu

Att arbeta som konsult hos Consensus

Som konsult hos Consensus får du stor frihet och samtidigt ett stort personligt ansvar. Du blir en oerhört viktig medarbetare i vårt team och som ambassadör hos våra kunder. Du får en avgörande roll där din framgång kommer att bidra till vår och våra kunders fortsatta framgång.

Consensus präglas av en familjär stämning där beslutsvägarna är korta. Du kommer till ett positivt och prestigelöst gäng som alltid har nära till skratt och där vi lever efter våra värderingar – Lojala, Dynamiska, Passionerade!

Vi träffar kandidater löpande under ansökningsperioden. Därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen!

Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Ort Grums
Län Värmlands län
Land Sverige
Kontakt
  • Marika Johansson, 070-376 21 99
Sista ansökningsdag 2018-06-13

Tillbaka till lediga jobb